• Стийл Рам ЕООД е семейна фирма, основана през 2001г., с производствена база намираща се в град София, индустриална зона Орландовци. Основна дейност: проектиране, производство, търговия, монтаж и доставка на изделия от метал, неръждаема стомана, алуминий, стъкло, ковано желязо за бита и индустрията.
  • Стийл Рам ЕООД предлага богата продуктова гама: -метални конструкции, -навеси и козирки с покритие от поликарбонат и стъкло, -парапети от черен метал, инокс (Inox), алуминий (Al), стъкло, ковано желязо, -огради, врати и порти, -стълби, -интериорни решения, -решетки, кашпи, декорации от ковано желязо, -мебели. Основна цел: -коректни взаимоотношения с клиентитите, -максимално удовлетворяване на желанията и нуждите на нашите клиенти, -качествено и бързо обслужване.
  • Визия: Стийл Рам ЕООД се стреми непрекъснато да обновява технологичното оборудване и да усъвършенства технологиите на производство и монтаж. Основни ценности: -отговорни за продуктите и услугите, които произвеждаме и монтираме, -спазване на поети ангажименти по отношение на качество и срок за изпълнение, -използваме качествени материали, притежаващи необходимите сертификати от производителя и поемаме гаранционен и извънгаранционен сервиз, -готови да предложим добри съвети, идеи в избора на материал, дизайн, цветова гама и други детайли необходими за конкретните нужди на клиента.
  • Цени: - цената се формира за конкретна поръчка и зависи от вида и количеството на вложените материали, довършителни работи и от сложността на монтажа. Срок: -срокът се определя в зависимост от обема и сложността на поръчката, може да отнеме от 24 часа до няколко дни и седмици.